SOVEVÆRELSET – hjemmets vigtigste rum

Når du først har mærket det, hvad det vil sige at give dig selv støtte og næring

IMG_4540

Jeg elsker mit soveværelse. er VILD med det. Sådan har det ikke altid været. Før jeg fik viden om Bevidst boligindretning og Feng Shui var det bare et rum, som jeg sov i. Jeg var ikke klar over. at jeg kunne indrette mig til mere ro, balance og selvkærlighed.
I dag er det mit yndlingsrum i vores hjem. Efter en travl og aktiv dag med overvægt af YANG aktiviteter, inviterer vores soveværelse mig straks til YIN aktivitet: Afslapning, tryghed, komfort, “at give slip og være mig”
Er du som jeg følsom over for sansepåvirkninger og brug for at kunne finde ind til dig selv igen, vil jeg opfordre dig til at skabe et soveværelse du elsker. Det er altid muligt. Små ændringer gør en stor forskel.

Kærligheds symboler og "hjertevækkere"

Kærligheds symboler og “hjertevækkere”

– Soveværelsets “psykologi”
Symbol på kærlighed – inkl. til dig selv og din partner

– Soveværelsets “fysiologi”
Fysisk og psykisk regeneration

Prioriter dette rum i dit liv og du vil blive overrasket hvilken forskel det gør.

Soveværelset i dagslys

Soveværelset i dagslys

Skriv et svar

Din email adresse vil ikke blive publiceret. Nødvendige felter er markeret med *

Kommenter *