DET TÆNDTE HJEM

Lys i lampen

DER ER LYS I LAMPEN

Jeg er ved at skabe en ny energi i mit arbejdsværelse – løfte det til et niveau som gør mig glad, giver mig livsgnist og en lyst til at bruge det. Som det er nu er det funktionelt , men energimæssigt oplever jeg ikke at jeg er forbundet til det.

Med Feng shui og Bevidst boligindretning er der flere værktøjer at anvende, når du ønsker at skabe et hjem der støtter og nærer dig. Et af de mest powerfulde værktøjer og principper er “DET TÆNDTE HJEM”  ……og hvad er så det?

Det er et hjem, hvor der er forbindelse mellem din sjæl og det fysiske plan. Det er et hjem hvor du bliver mødt og giver dig de kvaliteter du har brug for i dit liv. For mig betyder det at mit hjem giver mig plads og minder mig om hvorfor jeg er her. Det skal give mig overskud til at leve mit liv, mod, glæde og tryghed til at møde livet. Det er det sted jeg har valgt at bo – det er her jeg skal lade op.

I´m a spiritual being in a human existence …..Alt er levende – Alt er forbundet – Alt er i forandring.

Hvis du har lyst til at skabe et hjem der TÆNDER DIG .

5 tips der støtter dig til et hjem med sjæl :

  • Forbind dig dagligt til dig selv – mærk dig selv – giv plads til din sjæl. Mit bedste værktøj er meditation – at mærke mit åndedræt og opøve stilhed og fokus. Mine værdier bliver klare og jeg oplever en større glæde, taknemmelighed og kreativitet.
  • Ryd op og luft ud i dit hjem. Smid ud og omgiv dig med ting der gør dig glad – det giver plads til nye tanker og ideer. For mange ting på for lidt plads eller ting du ikke længere er glad for blokerer energien og dermed din livsenergi. Dit hjem har brug for at kunne trække vejret. Puds dine vinduer – det er dit hjems “øjne”
  • Læg mærke til hvad der gør dig glad og får dit hjerte til at banke. Er det en bestemt farve, stemning, stil eller bestemte former du længes efter.
  • Levende planter og blomster løfter energien
  • Hav minimum en ting / møbel i hvert rum der skiller sig ud – noget du er vild med – er smukt – sjovt – eller har noget unikt over sig for dig.

PS : Jeg er så super glad for min nye lampe – endelig er den fiks og færdig og står og lyser med det smukkeste lys – er vild med cirkler og former – så måtte bare eje den.  Den er købt hos f.u.n.d.cph  i Valby. Skærmen er fra Ilva.  Du kan finde dem på Instagram.

Skriv et svar

Din email adresse vil ikke blive publiceret. Nødvendige felter er markeret med *

Kommenter *