At vælge kærlig venlighed

Mit energi niveau og fokus er afgørende for min trivsel – jeg har været lidt op at slåes med virkeligheden og været lidt forbandet på Feng Shui redskaberne  – Feng shui handler jo om energi / balance / bevidsthed og kærlig opmmærksomhed til dit hjem. Bevidstheden om at du har et valg og at dit hjem er en levende organisme og gerne vil gøre det bedste for at støtte dig – hvis du tillader det. At vælge kærlig venlighed til dig og dit hjem. Når du stopper logikken og vælger en anden vej – opstår der muligheder / tillid og kreativitet .Feng shui er netop trivsel i dit hjem og ikke en fordømmelse og kritik. Blomster er for mig fantastiske til at skabe et energi løft og jeg bliver mindet om den kraft og skønhed der findes. Dahlia er en af mine yndlingsblomster og den meget mørke / yin sammen med den lyse / yang – synes jeg er ekstra smuk og skaber en dynamik.

 

IMG_3529

 

 

IMG_3527 (2)

 

Skriv et svar

Din email adresse vil ikke blive publiceret. Nødvendige felter er markeret med *

Kommenter *